Rekomendasi Anime Fall 2015

Rekomendasi Anime Fall 2015

good_to_go__yato_x_regalia_reader__by_bloodcoveredinrain-d8g1y8e

Yosh ,

Bertemu kembali bersama saya,gak kerasa musim summer 2015 sudah berakhir,namun berakhir dengan manis,karena banyak sekali anime-anime yang menyuguhkan cerita yang epic,itu musim summer 2015,nah bagaimana musim selanjutnya ??? apakah akan se-epic musim sebelumnya ???

Yoo lebih baik kita lihat apa aja sih anime-anime fall 2015 yang patut kita tonton ?????

 

1.Noragami Aragoto

21128-PNfKHjRSzBCs

Start: Oct 3, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Bones

Genres: Action, Adventure, Shounen, Supernatural

Sinopsis : Di musim kedua ini cerita akan berfokus pada Bishamon. Dia memiliki banyak sekali shinki karena tak tega meninggalkan roh yang diserang oleh Ayakashi. Karena kebaikannya itulah, dia mendapat sekelompok shinki yang sangat besar bersamanya. Karena terlalu besar dia terkadang mendapat masalah karena merasakan perasaan shinkinya yang merasa sakit atau menderita. Dia juga sangat membenci Yato, karena masa lalu kelam di antara mereka berdua.
Review : Akhirnyaa tak disangka2 akan dibuatan season keduanya,seperti di season 1 anime ini dipenuhi dengan canda tawa namun tetep serius,Noragami Aragoto akan berfokus pada Bishamon,dan juga kayaknya Arc Bishamon akan menjadi arc pada season ini .. btw Openingnya kece ..

 

2.One Punch Man

21087-Du1v8UgbGITB

Start: Oct 5, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Madhouse Studios

Genres: Action, Comedy, Sci-Fi, Seinen, Super Power, Supernatural

Sinopsis : Bercerita tentang pemuda bernama Saitama yang terlihat “BIASA,” terlihat tanpa ekspresi, kepala botaknya, fisik yang tidak terlihat bagus. Namun, laki-laki yang terlihat biasa ini, punya masalah yang tidak biasa… Dia adalah pahlawan super yang mencari musuh kuat! Masalahnya, setiap kali Dia bertemu lawan yang terlihat menjanjikan, Dia bisa mengalahkannya dengan satu pukulan. Bisakah Saitama menemukan penjahat super yang bisa memberikan perlawanan berarti untuknya?
Review : Sempet rame sebelum episode perdananya muncul,banyak orang bilang manganya bagus,jadi saya coba dan penasaran,apalagi yang pegang Madhouse,wajib dicoba …
Dan ternyata di episode awal lumayan menarik ..

3.Haikyuu!!2

20992-8d9l6Oea19E1

Start: Oct 4, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Production I.G

Genres: Comedy, Drama, Shounen, Sports

Sinopsis : Setelah kekalahan dari Aoba Jousai, seluruh tim Karasuno merasa hancur. Terutama Kageyama dan Hinata, yang terlihat paling frustasi akibat kekalahan itu. Tapi, tim segera bangkit dan mengincar agar bisa tampil di Tokyo. Selama pelatihan mereka, Karasuno bertemu dengan lawan baru yang kuat.
Review : Kelanjutan dari season awal,anime sport emang slalu menyuguhkan cerita yg epic,di episode awal udah epic banget ni anime,emang sangarlah anime sport keluaran I.G

4.K Return of Kings

20913-C4MSzko2yG7N

Start: 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: GoHands

Genres: Action, Super Power, Supernatural

Sinopsis : Di Jepang yang modern, terdapat Tujuh Raja dengan kekuatan super mereka masing-masing. Bersama dengan anggota klan yang sudah mereka bagikan kekuatannya, setiap Raja membuat klan mereka sendiri. Klan Biru yang menjaga keteraturan, Merah yang selalu mengacau, cahaya aneh milik si Putih, dan berkumpulnya kembali cabang-cabang Hijau.
Review : Seri kedua dari anime K,di episode awal masih rada kalem,masih pengenalan konflik,dan Lahirnya raja baru .. Grafiknya semakin oke,cuma saya risih sama fanservice anime ini,terlalu lebay dah ..

5.Owari no Seraph: Nagoya Kessen-hen

20993-xuod9UAlXbLG

Start: Oct 10, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Wit Studio

Genres: Drama, Shounen, Supernatural, Vampire

Sinopsis : Yuichirou akhirnya bertemu kembali dengan Mikaela. Tapi, ternyata Mikaela telah berubah menjadi vampir… Untuk menyelamatkan keluarganya, Yuichiro membutuhkan pengetahuan dan kekuatan. Dia mencari cara untuk mengembalikan vampir menjadi seorang manusia, dan di saat yang sama ia pun berlatih dengan keras dengan Senjata Kutukannya. Sementara itu, Kureto memanggil Guren dan menyampaikan kabar yang mengejutkan. Dalam 1 bulan ke-depan vampir akan menyerang Tokyo. Untuk mengantisipasinya, Kureto memerintahkan Guren menuju ke Nagoya. Misi membasmi vampir kaum bangsawan pun di mulai!
Review : Belum keluar episode 1-nya

 

6.Shingeki! Kyojin Chuugakkou

21281-WtP9P56cWd1a

Start: Oct 4, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Production I.G

Genres: Comedy, Parody, School, Shounen

Sinopsis :

Cerita komedi sekolah yang berlatarkan sebuah SMP yang berpusat pada karakter manga original seperti Eren dan Mikasa dalam menjalani pertempuran melawan Titan. Cerita ini dibuat dengan menggabungkan alur Shingeki no Kyojin dan beberapa adegan terkenal sebagai dasarnya.
Review : WTF !!! Dibalik kangen dan rindunya saya ama Anime SnK,dan dikala harap2 cemas menantikan season keduanya,Malah keluar Shingeki Chuugakou,wkwkwk njir ini 360° beda banget ceritanya ama Versi aslinya,bikin ngakak bro ..
Mengobati juga nih sambil menunggu Attack on titan season2 😀

 

MOVIE

 

Durarara!!x2 Ten: Onoroke Chakapoko

21331-5gtFE1JYxL2O

An extra episode airing at theatres which depicts the shocking incident that occurs during Celty and Shinra’s romantic trip together.

Type: Movie

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Nov 14, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Studio Shuka

 

Digimon Adventure tri. 1: Saikai

20802-cr6ey9MZhVnv

The first movie in the new Digimon Adventure series. The sequel series will tell a “new story for all the DigiDestined in the world” and features the characters in their highschool days.

Type: Movie

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Nov 21, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Toei Animation

 

Chibi Maruko-chan Movie

21267-wtKUmsAsbx2Y

Momoko Sakura is an elementary school student often called “Chibi Maruko-chan” due to her young age and small size. She lives together with her parents, her grandparents and her elder sister in a little town. In school, she has many friends with whom she studies and plays together everyday. This is a fun-loving and enjoyable anime that portrays the simple things in life.

 

The film will commemorate the 25th anniversary of the television anime’s broadcast.

Type: Movie

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Dec 23, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Nippon Animation

 

OVA

 

Nisekoi OVA

20728-DOfkUgAwEsl2

Bundled with the 14th, 16th, 17th and 21st volumes of the Nisekoi manga.

 

Vol. 14’s OVA adapts chapter 58 “Funshitsu” and chapter 64 “Mikosan.”

Vol. 16’s OVA adapts chapter 65 “Henbou” and chapter 71 “Oshigoto.”

Vol. 17’s OVA adapts chapter 81 “Sentou” and chapter 105.5 “Service”

Vol. 21’s OVA adapts some of the “Magical Pâtissier” spinoff manga and the “Shinkon” manga bonuses.

Type: OVA

Episodes: 4

Status: Currently Airing

Start: Oct 3, 2014

End: Oct 26, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Shaft

 

Noragami OVA

20494

Bundled with the limited editions of the 10th, 11th, 15th and 16th volumes of the manga.

 

10th volume DVD adapts 5th chapter of the manga.

11th volume DVD adapts the popular cherry blossom-viewing arc.

15th volume DVD is planned to be released on November 17, 2015. It will adapt the Nijikan no Teikei ni So Koto (Following A Stereotypical Two Hours) story from the first volume of the Noragami: Shuuishuu spinoff manga

16th volume DVD will adapt the manga’s 41st chapter where the main characters go to “Capyper Land.”

Type: OVA

Episodes: 4

Status: Currently Airing

Start: Feb 14, 2014

End: Mar 18, 2016

Season: Fall 2015

Main Studio: Bones

 

Kuroko no Basket: Saikou no Present Desu

21235-LhjAuBwNBNGQ

A few weeks after the Winter Cup, the five players of the Generation of Miracles as well as Kuroko have settled back into everyday life. Kuroko recieves and accepts an invitation to gather once again and play another game.

However this clashes with his birthday party that the Seirin High team have been planning!

Type: OVA

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Dec 25, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Production I.G

Genres: Comedy, School, Shounen, Sports

 

Himouto! Umaru-chan OVA

21327-J6ufGOmrH7ay

Unaired episode of Himouto! Umaru-chan included with the manga’s seventh compiled volume.

Type: OVA

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Oct 19, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Dogakobo

Genres: Comedy, Slice of Life

 

Haikyuu!!: Jump Festa 2015 Special

21348-S5zaJlt7b5pR

This year’s 39th issue of Shueisha’s Weekly Shonen Jump will announce on Monday that Haikyu!! will get an original event anime special at this year’s Jump Special Anime Festa tour. In the story, which takes place after the first season, Hinata and Kageyama fail a test and find that the make-up exam conflicts with their training camp.

 

The event will visit nine cities in Japan from November 3-15.

Type: Special

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Nov 3, 2015

Season: Fall 2015

Duration: 20 mins

Genres: Comedy, Drama, Shounen, Sports

 

Fate/stay night: Unlimited Blade Works 2nd Season – sunny day

21318-l441SwTgnl5h

Included with the second Blu-ray box set for the series, the short adapts “sunny day,” an alternate “good” ending to the “Unlimited Blade Works” route from the original Fate/stay night game.

Type: Special

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Oct 7, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: ufotable

Duration: 10 mins

Genres: Action, Fantasy, Magic, Shounen, Supernatural

 

Tokyo Ghoul: Pinto

21326-ilGtl3BYPOoT

The story follows how Shuu Tsukiyama and Chie Hori met.

Type: OVA

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Dec 25, 2015

Season: Fall 2015

Genres: Drama, Horror, Seinen, Supernatural

 

Strike the Blood: Valkyria no Oukoku-hen

21098-XZzuZzKVnnLN

The “Dengeki Game Festival 2015 & Dengeki Bunko Spring Festival 2015 & Dengeki Comic Festival 2015” event announced on Sunday that an original video anime (OVA) adaptation of Gakuto Mikumo’s Strike the Blood light novel series has been green-lit. The two-part project will debut at the end of 2015 with an original story from Mikumo. The accompanying promotional video features “Fight 4 Real,” the television anime’s second opening theme song by ALTIMA.

Type: OVA

Episodes: 2

Status: Not Yet Aired

Start: Nov 25, 2015

End: Dec 23, 2015

Season: Fall 2015

Main Studio: Silver Link

Duration: 30 mins

Genres: Action, Ecchi, Fantasy, School, Super Power, Vampire

 

Shokugeki no Souma: Jump Festa 2015 Special

21350-f2HleIcWz2dz

Type: Special

Episodes: 1

Status: Not Yet Aired

Start: Nov 3, 2015

Season: Fall 2015

Genres: School, Shounen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s